Magyar Suzuki Zrt, Esztergom

40 Vélemény
Magyar Suzuki Zrt
Schweidel J. Utca 52.
2500 Esztergom
Komárom-Esztergom
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Megalakul a Magyar Suzuki Rt. A tulajdonosok a Suzuki Motor Corporation, az Itochu, IFC és az Autókonszern. Az esztergomi Suzuki gyár egy 350 000 négyzetméteres területen létesült, melyből a csarnokok 33 000 négyzetmétert foglalnak el.
Az esztergomi gyár az egész Suzuki birodalom egyik gyöngyszeme, mely talán csak a Kosai gyárhoz hasonlítható. A Magyar Suzuki Zrt.
esztergomi gyárában legördült a gyártósorról a Swift új generációjának első példánya. A sorozatgyártás elindítása egyben a megújított modell világpremierje is, hiszen a Suzuki esztergomi gyára az első üzem a világon, amelyik megkezdi az új modell sorozatgyártását.


Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Suzuki, Swift, Splash, Grand vitara, Terepjáró, Sx4, Ignis, Autó, Suzuki gyár, Autó forgalmazás, Autógyár, Értékesítés, Motor, ABS, Metal, Sebességváltó, Gyár, Autógyártás, Kormánymu, Gyorsulás, Kapacitás, Márkakereskedok, Csomagtér, Légzsákok, Gyátás, Kétoldali légzsák, 3 ajtós, Euro 5, Felfüggesztés elöl, Felfüggesztés hátul, Fékek elöl, Fékek hátul, Gépkocsi alapfelszereltség, Hengerek száma, Lökettérfogat, Magyar suzuki, Magyar suzuki ZRT, Maximális teljesítmény
Termékek
személygépkocsi
Magyar Suzuki Zrt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem rég vetem egy sx4 kroszt.Az autó motorja zajos az alytó csak másodjára csukodik.A festés narancsos.?? Ennyit a gyártás ellenözésröl! Ráadásul a szevi ugy talája minden rendben van. ENYIT A GARANCIÁROL!!? Lehet ,hogy az a .baj hogy magyar országon veszek suzukit.!!!😃

Suzuki Sedám autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Köszönöm, hogy a pénzemért 12 éve olyan autót kaptam amiben sok örömöm volt.Korrekt üzletelés volt a vétel." hete Ausztriában voltam a 12 éves autómmal Sutuki sedán Insbrucktól 80 km-re lévő Sölden városába utaztam.Sztrádán mentem 130-as tempóval órákon keresztül, oda vissza tettem meg ezt az utat. A kocsi csodálatosan engedelmeskedett.Sorra előztem meg az új autócsodákat.Egyik másik utánam is eredt, hogy megmutassa.Köszönöm a gyárnak, hogy ilyen remek autót gyártanak.73 éves vagyok.Ha pénzem lenne csak is suzukit vennék.SX4 az álmom.
#imádom a Suzuki autót
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Reklamáció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Légzsák hibás lett az autom. Rám akarják verni a balhét. Kihez fordulhatok segitségért?

Alázat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Suzuki Zrt! szomúan hallom és tapasztalom az Önök gyárában nem egy alkalommal alázzák meg az embereket,akár tettel akár szóban.A másik szomorú tény,hogy az alkalmazottak megfelelő végzettség nélkül magas beosztást kapnak!(8 általánossal ne alázza a dolgozókat senki!!!!Kocsmárosból ne legyen főnök,iskola nélkül!!!... hogy van ez,kedves munkaügyi osztály???Várom válaszát vagy több helyen felteszem kérdésem és véleményem közzé teszem! Köszönettel:S. K.

reklamáció kezelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elsősorban egy kérdéssel fordulnék a fórumon jelenlévőkhöz: Tud-e segíteni valaki abban, hogy hogyan tudnék elérni a Suzuki-hoz. Egy problémát szeretném ha kivizsgálnának, de sehol sem lehet elérni őket. Márkakaereskedők nem reagálnak a hivatalos levelemre, postai úton az esztergomi gyárnak továbbítottam a levelet, de semmi reakció. A probléma, egy Suzuki Ignis, sima használat során, megadta magát. Szétszerelés után, megállapította a szakértő szerelő, hogy differenciál mű. A jelenség alapján anyag hiba. Az egész ház belülről kinyomva, szétrepedve. A szerelő nem először lát ilyet. Én mint minőségügyben dolgozó ilyen ügyekkel foglalkozó szakember, hivatalosan szertném ha utána járnának a problémának és megmutatnák a kivizsgálás részleteit, amennyiben anyag hiba, szeretném, ha valamit tennének, pl. kicserélnék az alkatrészt. Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tud valakit akinek van, kérem jelezzen. És ami a lényeg lenne, ha tud valaki fórumot ahol közelebb juthatok egy illetékes osztályhoz azt megköszönném! További szép napot mindenkinek! Üdv, Marianna
#Differenciál mű törés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Magyar Suzuki Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dorogi Út 6.
  2500  Esztergom
 2. Dorogi Út 5.
  2500  Esztergom
 3. Dobogókői Út 80.
  2500  Esztergom
 4. Táti Út 27-28.
  2500  Esztergom
 5. Hősök Tere 9
  2500  Esztergom
 6. Dorogi Út 4.
  2500  Esztergom
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete