Mária Valéria Nyelviskola, Esztergom

Mária Valéria Nyelviskola
Szent Tamás Utca 11
2500 Esztergom
Komárom-Esztergom
(33) 403 520
(30) 605 2016
(33) 403 520
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyelviskola


Cégleírás
A Mária Valéria Nyelviskola az Ister-Granum Eurorégió legelső, 1998 óta működő, nyelvoktatásra, tolmácsolásra, fordításra, munkaerőközvetítésre szakosodott intézménye. Az egykor egyéni vállalkozásként indult intézmény ma már betéti társaságként tevékenykedik, immár Dorogon, Párkányban és Nyergesújfalun. Miért bennünket válasszon? A kezdő szinttől a nyelvvizsga-előkészítőkön át a haladó, majd felsőfokú szintig is eljuthat.
Iskolánkban gyakorlott, rugalmas időbeosztással és nyelvtanári diplomával rendelkező, ambiciózus tanárok dolgoznak. A tanárok alkalmazásának feltételrendszere (személyes elbeszélgetés, próbatanítás és munkájuk folyamatos ellenőrzése) garantálja, hogy valamennyien szakmailag magas szinten végzik feladatukat.
A tanulók minden második hónapban egy titkosított kérdőíven értékelik és pontozzák az őket tanító tanárok és a csoport munkáját, amely nagy mértékben befolyásolja a tanfolyam további menetét. Ott nyelvvizsgázhat, ahol tanulmányait folytatta.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Nyelvtanulás, Nyelvvizsga, Nyelv, Idegen Nyelv, Idegennyelv Oktatás, Nyelvtan, Nyelvtanárok, Nyelvtan Oktatás, Akkreditált Nyelviskola, Nyelvlecke, Nyelvoktató Iskola, Nyelvklub, Tanár, Oktatási Intézmény, Nyelvi Labor, Oktatás, Iskola, Nyelvi Laboratórium, Nyelvoktató Kabinet, Nyelvtankönyvek
Mária Valéria Nyelviskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mária Valéria Nyelviskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!