1 Posta Esztergom

5 Vélemények
1 Posta Esztergom
ARANY JÁNOS UTCA 2
2501 Esztergom
Komárom-Esztergom
06-33-312699
06-33-311903

Gazdasági információk

Cégnév
Magyar Posta ZRT.

Leírás

Kulcsszavak:
Posta, Banki szolgáltatások, Biztosítás, Levélszekrény
Termékek
bélyeg, újság, postai forgalmazású nyomtatványok
Szolgáltatások
biztosítások, pénzügyi szolgáltatások, személyi kölcsön, küldemény feladása, közmű ügyintézése, mobiltelefon feltöltés, levélszekrények
Márkanevek
magyar posta
1 Posta Esztergom a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A telefont nemhajlandok felvenni.

Kis Sándorné
levélkézbesítés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tegnap előtt más nevére címzett levelet találtam a postaládámban. Rögtön tudtam, hogy nem az állandó postás (Csaba, vezetéknevét nem tudom) dobta be, mert ez nem az első eset. Próbáltam telefonálni akkor és most is a főpostára, de a telefont nem veszi fel senki. Egy nagy papirt kitüztem a kapura, hogy tegnap megtalálja a postás, megadva a címzett megtalálási helyét és a levelet. Itt járt, mert a vacak Teskós ujság a postaládámban volt, de a levelet nem vitte el. Esztergom-Szamárhegy Akácos utcai lakó.
#helyettesitő esetén katasztrófális
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

loti-futi

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Folyamatosan nekem kell bemennem a start plusszal érkező csomagjaimért, mert nem voltam otthon... Mikor hozzák ki, a kötelezően 2 szeri kézbesítési kísérlettel? de. 10.00 kor, meg 12.00 kor. Minden "rendes" ember ilyen tájt dolgozik. Ahogy én is. Ráadásul mivel megszüntették a Budai ltp-en a kis postát, gyalogolhatok be a belvárosba a főpostára. Helyi járat ugye nincs, megszüntették, marad a telefonálgatás, egyeztetés merre jár a csomag, majd séta 3km... Szóval azért szerintem mindenki jobban örülne, ha az egyik kézbesítési kísérlet, 15.00 utánra esne. Nem kis kellemetlenségtől megkímélve az embert. potom 2000 ft feletti összegért. Üdvözletem Esztergomból!

Csomag

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyszerűen minősíthetetlen a Magyar Posta munkája! Képtelenek a megadott időpontban postázni! Nagyon fontos lett volna, hogy a csomagom időben megérkezzen, de aki a postára számít az semmi jót ne várjon! Csomagküldésnél csak futárszolgálaltot javasolok mindenkinek meg se próbálják a postán fladni!
#a szolgáltatás egyenlő a nullával
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szajkó Éva
Elégedetlenség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két héttel ezelőtt ( 2011. 11. 28-án ) 5 levelet adtam fel ELSŐ OSZTÁLYON, abból csupán 1 érkezett meg. Ez lenne a Magyar posta átlaga??? Nagyon fontos lett volna, nem csupán az hogy időben odaérjen, de hogy egyáltalán odaérjen .... Ezért fizettem ???

Írjon véleményt a(z) 1 Posta Esztergom részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Csillag Tér 1
  2500  Esztergom
 2. DAMJANICH UTCA 55.
  2509  Esztergom
 3. Damjanich Utca 55
  2509  Esztergom
 4. HÁM KÁLMÁN LAKÓTELEP
  2512  Dorog
 5. SZŐLŐ SOR 1
  2535  Mogyorósbánya